Bruce Springsteen egy Jeeppel mutatja meg az USA közepét

Az Egyesült Államok kellős közepén egy kis kápolna áll, és Bruce Springsteen ezt keresi fel egy Jeeppel, hogy elmondjon valami nagyon fontosat.

Bruce Springsteen nem az a fickó, aki gyakran szerepel reklámokban, most mégis jó oka volt rá, hogy kivételt tett, és rábólintott a Jeep felkérésére. A Főnök mindig a szívén viselte az Egyesült Államok sorsát, és egy hónappal a választást követő viharos események után a megosztott nemzete minden honfitársát arra kéri, hogy találja meg a középutat.

A reklámban nincsenek vadonatúj modellek, Springsteen egy veterán Jeeppel keresi fel az Egyesült Államok pontos közepét,

a Kansas állambeli Lebanon közelében, ahol egy kis kápolna áll, és ezen a szimbolikus helyen mondja el az üzenetét. A hetvenegy éves Bruce Springsteen elkötelezettségét mutatja, hogy a kétperces szpot zenéjét is saját maga szerezte.

A megjelenése után nem sokkal le is került az internetről a videó, Bruce Springsteent ugyanis ittas vezetéssel vádolták. A tárgyaláson kiderült, hogy alaptalanul, a zenész bedobott ugyan két tequilát egy parkban, amiért büntetést kapott, de a véralkoholszintje jóval a határérték alatt volt, mire a volán mögé ült – ezért a szpot újra elérhető.

Az idei Super Bowl szünetében vetített reklámok közül nem ez az egyetlen, ahol az autók csak érintőleges szerepet kapnak. A Jeepénél jóval könnyedebb hangvételű a General Motors videója, amelyben Will Ferrell produkálja magát.

bruce springsteen | reklámszpot | jeep | amerikai egyesült államok | super bowl

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom