Ezekért az installációkért megéri átszelni a kaliforniai sivatagot

Nem először veszi be a sivatagot a Desert X kiállítás, és ezúttal is nagyot szól.

A 2017-ben debütált biennálén nagyrészt helyspecifikus óriásplakátokat, hirdetőtáblákat láthatunk a Coachella-völgyben. Ebben az évben tizennyolc művész, köztük Sterling Ruby, Eric N. Mack, John Gerrard és Cara Romero alkotásaiba futhatunk bele.

Arra viszont fel kell készülnünk, hogy nem egy helyen találjuk ezeket a stratégiai elgondolással a helyükre került műveket, mert a Desert X nem egy hagyományos értelemben vett tárlat. A hatalmas völgyben ötvenöt mérföldenként csodálhatunk meg egy-egy alkotást, hármat mindjárt az amerikai–mexikói határ túloldalán – egészen április 21-ig.

coachella-völgy | hirdetőtábla | desert x | óriásplakát | kiállítás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom