Alighanem megtaláltuk a világ legjobb kerékpáros kalandtúráját

Elképesztő helyeken tekerhetünk a DuVine jóvoltából, hogy aztán a nap végén fejedelmi kényeztetést kapjunk. 

Ha a DuVine-nal vállalunk be egy kerékpáros túrát, ne könnyed tekerésekkel megszakított kempingezésre számítsunk. Kitűnő túravezetéssel, kevésbé ismert és nehezen megközelíthető, exkluzív helyekre juthat el velük a bátor vállalkozó. Ám ez még nem minden! A napi kalandadag végén jól megérdemelt első osztályú kiszolgálásban részesülnek a fáradt résztvevők:

masszázst, frissítő italokat és vacsorát kapnak, az éjszakát pedig sátor helyett ötcsillagos szállodában vagy egy pazar villában töltik.

Ami az útvonalakat illeti, igazi álomszerű helyeken taposhatják a pedált. Például a kerékpárosok Mekkájának tartott Tramuntana-hegy lankáin gurulnak (és persze utána kiváló borokat kóstolgatnak), Oregonban körbetekerik a Kráter-tavat, átkelnek a festői Svájcon, hogy aztán az elbűvölő Comói-tóhoz érkezzenek meg, bejárják Olaszországot tengertől tengerig, vagy Japánban a virágzó cseresznyefák árnyékában falják a kilométereket.

Mielőtt elkezdenénk azon lamentálni, hogy egy ilyen túrára kizárólag a minimum hetente egy Tour de France-etapot letekerő félprofi bringásokat várják, ne tegyük, mert a DuVine kalandjainak nehézségi fokozatai a könnyebb 1-estől a már húzósnak számító 4-esig terjednek,

tehát egy hobbikerékpáros is simán teljesítheti, ráadásul mindehhez a megfelelő felszerelést is biztosítják.

A DuVine mottója faék egyszerűségű: bringázik, eszik, iszik, alszik. Persze az egész fejedelmi körülmények között történik, hiszen az ügyfelek között jó néhányan például saját repülőgéppel és privát séffel rendelkeznek, tehát a magasabb igényűeket is ki tudja szolgálni.

Éppen ezért az általuk alkalmazott túravezetők nemcsak a kerékpározáshoz konyítanak, hanem tényleg mindent tudnak a felderítendő helyekről, kellően intelligensek, felkészültek és érdekesek ahhoz, hogy az esti vacsorákon élményszámba menjenek a beszélgetések.

Nehéz ennél jobb nyári kalandot elképzelni, úgyhogy ha megjött a kedved hozzá, Latin-Amerikától Afrikán át Ázsiáig akár privát vezetett túrákra is jelentkezhetsz itt.

Ez is érdekelhet:

Négy csodás kerékpáros útvonal Európából

Szerencsére egy mezei bringásnak nem kell napi háromszáz kilométert letekernie és éjjel-nappal a nyeregben ülnie, hanem bármikor felpattanhat a vonatra.

(Fotók: Airows)

fejedelmi | villa | kaland | túra | ötcsilalgos szálloda

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom