Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Edinburgh utcái elven történelmet cipelnek magukon, a várost viszont megtöltik élettel a lakói. És micsoda élettel!

Azt már tudjuk, hogy Skócia a tökéletes hely, ha ki akarjuk szellőztetni a lelkünket, most viszont kiderült: akkor is jó választás, ha csordultig töltenénk whiskeyvel élményekkel.

Ez utóbbi esetben Edinburgh-ba kell menni, ahol elképesztő gazdagságban várnak ránk történelmi részek, zöld parkok, olyan kortárs művészeti fesztiválok, mint a Hidden Door és a Fringe, no és sűrűn belebotlani pubokba és nightclubokba is. Mi több, ott a Cameo Cinema, ami állítólag Tarantino egyik kedvenc mozija – és szerepel is ebben a videóban:

utazás | video | road trip | Skócia | edinburgh

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom