Ettől a háztól szabadulna mindenképpen Tom Cruise

Majdnem harminc év elteltével a hollywoodi sztár úgy döntött, piacra dobja coloradói birtokát.

Cruise 1994-ben vásárolta meg a területet, a 930 négyzetméteres házat már ő építtette meg. A háttérben húzódó hegy lábánál felhúzott ingatlan másfél kilométernyire a telek határán belül épült meg, szóval garantáltan csendes helyről van szó.

A rezgő nyárfákkal körülvett ház négy hálószobás, és van még három kis vendégház is, ahol újabb három hálószoba található. A mennyezet gerendás, sok az őslakos indiánok népművészetére emlékeztető motívum, és szinte minden fából épült vagy fával burkolt.

A birtokhoz tartozik egy motor, egy hómobil, sportpálya, és egy helikopter-leszállópálya. A hely fekvéséből adódóan rengeteg túraútvonal között lehet válogatni.

Aki szeretné megvenni Tom Cruise téli menedékét, mintegy 39 millió dollárt, azaz közel 12 milliárd forintot kell majd kifizetnie.

birtok | tom cruise | colorado

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom