Most ingyen elvisznek Finnországba, ahol azt is megtudhatod, hogyan lehetsz boldog

Finnország még mindig egy nagyon-nagyon boldog hely. Az elmúlt hat évben rendre első lett az ENSZ világméretű, boldogságról szóló jelentésében. Az ország viszont nem titkolózik, immáron második éve készül beavatni a boldogságuk titkaiba.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan tudnak a finnek folyton ennyire elégedettek lenni,

itt a lehetőség!

A Visit Finland és a Helsinki Partners június 9. és 14. között ötnapos boldogság mesterkurzusra vár néhány szerencsést a Helsinki Happiness Hackers vezetésével. Ami a legjobb az egészben, hogy a kurzus és az utazás – beleértve a menettérti repülőjegyet is – teljesen ingyenes lesz.

A "boldogsághackerek" közé tartozik Lena Salmi, egy 70 éves egykori úszó és sportújságíró, aki gördeszkával járja Helsinkit; Adela Pajunen biológus és író, aki a természetközpontú wellness híve; és Luka Bala, egy fenntarthatóságot hirdető étteremtulajdonos. Az általuk tartott mesterkurzus tartalmaz többek között vadvízi úszást, ami egész évben elérhető tevékenység a csodás természeti adottságokkal megáldott Helsinkiben,

illetve erdei séta is szerepel a programban, mivel ez kiváló módja a hangulat javításának – még az orvosok is ajánlják a stressz enyhítésére.

Aki szeretne többet megtudni a boldogság megőrzésének módjairól, errefelé talál további információkat, és ott jelentkezhet az utazásra. A határidő 2024. április 4.

Az OLBG online fogadási weboldal pedig a Tripadvisor és az AirDNA adatainak felhasználásával alkotta meg a kontinens alternatív bulifővárosainak listáját. Európa ötven legnagyobb városát hasonlították össze az Airbnb-k, a helyi sör átlagos és a taxik kilométerenkénti ára, valamint a százezer lakosra jutó bárok és szórakozóhelyek és az egymillió lakosra jutó kaszinók száma alapján.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

finnország | ingyen | boldogság | utazás | kurzus

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom