Rátaláltunk a cégre, amelyik a Te igényeidre formál bármilyen belső teret

Egyszerre kézműves és profi, a legmodernebb irodákat egyéni igényre szabó, a legújabb követelményeket tökéletesen ismerő cég  a G-Green Interior. A bútorok mellett belsőépítészeti tervezéssel is foglalkozó vállalat néhány darabját nemrég a Roadsternél is megismertük testközelből.

Főként irodák belső tereinek megtervezésében és bútorozásában jár élen a G-Green Interior, de szállodákat, üzleteket, közösségi tereket, oktatási és egészségügyi intézményeket is hangoltak már barátságosra, otthonosra vagy éppen profira.

A BSR Center étkezője

Várakozó és tárgyaló a Rock Safety irodában

Futurisztikus recepció a VCC Live-nál

Illetve lépjünk vissza kettőt: a munka ugyanis sokszor felméréssel, – szakmaibb megfogalmazásban enteriőr audittal és 3D Space scannel –  indul, majd utána jöhet a belsőépítészeti tervezés, és csak ezek után a nyers fizikai munka. Összetett folyamatról beszélünk tehát, ami egyéni megoldásokat, teljes projektmenedzsmentet igényel, és pontosan ezt hozza a G-Green.

Irodák terén egyszerűen nem lehet meglepni őket: cellás elrendezés vagy open-office? Változatos méretű tárgyalók, co-working, phone box, shared office, lounge?  Mindenre van válaszuk, és nemcsak új helyiségek kialakításakor, de felújítás, bővítés, bútorcsere esetén is. De mint mondtuk, koránt sem csak irodákban jók.

50 gyártó és saját termékfejlesztő-csapat

Több mint 50, magas minőséget tudó gyártó termékeit kínálják, exkluzív bútorokkal, moduláris termékcsaládokkal, mindenféle térrendezésre alkalmas termékekkel – és ez nemcsak változatosságot jelent, de költséghatékonyságra törekvést is.

Mindez jól hangzik, de a saját termékfejlesztő-csapat még jobban, mert így a piacon újdonságnak számító, izgalmas termékeken dolgozhatnak, melyek ráadásul a használójuk egészségét és kényelmét is szolgálják. Ilyen például a Levita pihenőágy is, amely a Roadster x Sauska rendezvényen is szerepet kapott.

Ebben a szemléletben fogant a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel közösen indított speciális kurzus. Az egyetemmel és a hallgatóival való komplex és proaktív együttműködés 2022-ben kezdődött, a cél pedig

gazdaságosan előállítható, piacképes hazai és nemzetközi termékek fókuszba helyezése.

A MOME-kurzus termékei valódi dizájn-szemlélettel, azaz komplex gondolkodással készülnek,  a formavilág mellett az anyaghasználat, a társadalmi szerepvállalás, a környezettudatosság, a tartósság kérdéseit is szem előtt tartva.

Túl a bútorokon

Ahogy a fentiekből sejthető, egyáltalán nem csak bútorok térbe állításáról beszélünk. Akusztikai megoldásokkal, egyedi falburkolatokkal, épületszobrászati elemekkel, ergonomikus kiegészítőkkel és növényfalakkal is foglalkoznak. Ez az összetett szolgáltatás pedig a saját gyártókapacitással válik teljessé,  amivel minden megrendelői igényt képesek kielégíteni.

Az ICF Tech terei

A fenntarthatóság náluk nem puszta szlogen: alkatrészeire bontható bútorokat tervező gyártóknak szavaztak bizalmat, így egy-egy alkatrész cseréje minimális anyagszükséglettel jár. Magukat a bútorokat is eleve minimális alapanyagból, a nyersanyagok hatékony felhasználásával tervezik és gyártják.

Minden faanyag fenntartható erdőgazdaságból származik, a műanyagok pedig a legtöbb gyártónál fele-fele arányban újrahasznosított polipropilénből, illetve fogyasztói- és ipari hulladékból készülnek.

A gyártáshoz szükséges energiát részben megújulók termelik, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést, a további emissziócsökkentés érdekében pedig méret- és súlyoptimalizált logisztikai megoldásokat alkalmaznak, és ambiciózus fenntarthatósági célokat tűznek ki. Újrafelhasználható vagy lebomló csomagolóanyagokkal dolgoznak, melyeket a partnercégeik is szakszerűen szortíroznak, továbbá léteznek rövid- és hosszútávú bérleti konstrukciók, hogy tényleg ne legyenek kidobásra szánt termékek.

Zajlik az élet a Taylor Wessingnél

A G-Green megrendelőinek tehát csak a számukra ideális belső tereket kell megálmodniuk,  a színeket, a hangulatot, és persze a legfontosabb praktikus szempontokat – bármi más miatt nincs okuk aggódni.

(Fotók: GGreen, Roadster)

környezettudatosság | belsőépítészet | bútortervezés | G-Green Interior | bútor

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom