Ha ez az otthon egy nő lenne az utcán, biztosan utánafordulnánk

Annyira csinos és bátran stílusos.

A londoni Bureau de Change építésziroda egy viktoriánus, balkonos otthont újított fel és bővített ki egy család számára. Merész és kreatív a textúrák játéka a londoni házban: az biztos, hogy nem mindenki ízlésére szabták – de akinek tetszik, azt viszont garantáltan leveszi a lábáról.

Érdemes az apróbb részleteken is elidőzni, annyira mesteri az anyagokkal és formákkal való játék a Frame House névre keresztelt otthonban.

Az alsó szint három részre osztott, de ezt nem is lehet érzékelni, annyira koherens a terek és a szintek közti átmenet. Az építészek műgonddal választották ki az alapanyagokat, és minden kis részletre ügyelve alkották meg a gazdag anyag- és színpalettával csábító otthont.

Kicsit olyan érzést kelt a ház, mintha egy regényben lépnénk át újabb és újabb fejezetekbe a változó, de mégis konzisztens tereken keresztül.

A végeredmény egy nagyon stílusos londoni otthon, simán el tudnánk képzelni egy film díszleteként is – valamint néhány bútort bátran betennénk a házba a Nomad nevű, most debütált, minimalista bútorkollekcióból.

Mostanában rengeteg gyönyörű ház jött velünk szembe, például ez a kecses, keskeny norvég faház a téli mindennapokhoz, ez a bukolikus tájban rejtőzködő, gyönyörű olasz nyaraló, vagy épp ez a kaliforniai pajtaház, amelyet mi nem is nyaralónak használnánk, hanem állandó életvitelre.

(Fotók: Gilbert McCarragher)

london | dizájn | enteriőr | felújítás | ház

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom