Három inspiráló ember, akitől nagyon sokat tanultunk

Legyen szó könyvekről, túlvilági technóérzésről, vagy a coachingról, élvezet volt velük beszélgetni. 

Szabados Ági

Öt éve népszerűsíti az olvasást Szabados Ágnes, aki ez idő alatt nemcsak egy olvasóklubbot hozott létre, de podcastot és Youtube-csatornát is indított, saját könyvesboltot nyitott, könyvkiadó vállalatot alapított.

Ágival az olvasási szokásaink megváltozásáról és a terveiről is beszélgettünk.

Szabados Ágnes: A könyvekben mindenre megtalálhatjuk a választ

Az olvasási szokásaink megváltozásáról és a terveiről is beszélgettünk.

Kucsora Márta

Túlvilági technoérzés az absztrakt festőművész munkáival New Yorkban, aztán múzeumi kiállítás Kínában ezer négyzetméteren.

Közben itthon az egyik legrangosabb galériában a zárlat után tárlat, mindemellett még a Budapest Art Factory alkotóházat is viszi.

Felkerestük, és hosszan beszélgettünk a még épp negyvenes éveibe lépett Kucsora Mártával az eddigi pályájáról, a tavalyi évről, ami általánosan világkatasztrófának nevezhető, neki mégis ez az időszak hozta a nagy áttörést.

Eljutni arra a pontra, amikor felkerülsz a térképre

Túlvilági technoérzés az absztrakt festőművész munkáival New Yorkban, aztán múzeumi kiállítás Kínában ezer négyzetméteren. Kucsora Márta-portré.

Farkas Flóra

Mit tud egy transzformatív coach? Mi a szerepe? Hogyan működik, és mit kapsz, ha felkeresel egyet?

Farkas Flórával beszélgettünk a coaching lényegéről.

Farkas Flóra transzformatív coach, és hogy ez mit is jelent pontosan, azt a vele készült interjúban pontosan kifejti.

Új céljaid vannak? Ő az, aki segít neked elérni őket

Mit tud egy transzformatív coach? Mi a szerepe? Hogyan működik és mit kapsz, ha felkeresel egyet? Farkas Flórával beszélgettünk a coaching lényegéről.

(Fotók: Peleskey Bence, Biró Dávid, Colin Welch, Darabos György, Kyle Knodell,Téglás Zsófia)

olvasás | Szabados Ági | interjú | kucsora márta | farkas flóra

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom