Koktélokkal repülhetsz Hollywoodba a Párisi Udvarból

A Párisi Udvar Hotel Budapestben található Párisi Passage Restaurant új koktéllapjának kínálatával igazi hollywoodi csavart vihetünk az estéinkbe. Miközben a zseniális italokat kortyoljuk, a filmvilág legnagyobb karakterei jelennek meg a szemünk előtt, ikonikus szereplők és felejthetetlen filmkockák villannak fel.

Ami a hét különleges italt illeti, feltűik a koktéllapon A nagy Lebowski, amiben a krémes tejszín, a likőr és a vodka kerül tökéletes egyensúlyba, a banana daiqurire épülő Keresztapa 2., aztán egy Macsók és Macák inspirálta egyedi milk punch, az elegáns és romantikus, pezsgőalapú Casablanca, a friss és vibráló Szex és New York (természetesen egy Cosmopolitan), a Van, aki forrón szereti című filmre reflektáló komplex Perfect Manhattan, és végül James Bond ikonikus itala, egy erőteljes Vesper Martini.

Ezentúl minden csütörtökön este héttől érdemes a Párisi Passage-ba tenni a székhelyünket, ahol egy-két koktél elfogyasztása után színes, szélesvásznú hollywoodi utazásban lehet részünk, köszönhetően annak is, hogy egy teljes, 3D-s élmény megkoronázásaként egy zenekar élőben fogja eljátszani az említett klasszikusok örökzöld filmzenéit!

koktélok | filmek | hollywood | párisi udvar

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom