Felkerestük a budapesti Aria Hotelben működő Liszt Éttermet, benéztünk a konyhájára, és megkóstoltuk, mit készít Jóvér Ferenc és csapata. Mutatjuk, milyen volt.
Nem árulunk el nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy az Aria Hotel az egyik kedvenc pontunk a városban. Nemrégiben felfedeztük a stresszmentesítésre tökéletesen alkalmas Harmony Spát, a városra remek kilátást nyújtó High Note Sky Bar az egyik favorit pontunk, ha egy koktéllal a kezünkben lazítanánk, a hotel aljában található Liszt Étterembe pedig nem egyszer vittük el partnereinket, ha egy üzleti ebéd mellett találkoztunk volna.
Utóbbi az elmúlt időszakban sokat erősödött, egyrészt szellemes ötletekkel dobják fel az éttermi élményt, másrészt Jóvér Ferenc séf jóvoltából az ételek színvonala is emelkedett. Kreatív, ugyanakkor barátságos élménnyel gazdagodik az, aki itt ebédel vagy vacsorázik, a fogások ugyanis szakértő konyhai csapatról árulkodnak, miközben az ízek nagyon otthonosak és háziasak.
A táplalevest külön kiemelnénk, ugyanis az a fajta leves ez, ami egy nehéz nap után képes megvigasztalni az embert, de a whiskys vaddisznó, a füstölt pisztrángfilé és a vidéket megidéző disznótoros is boszorkányosan ügyes találat.
Azokra is gondolnak, akik nem esznek húst, őket a vegán sütőtök carpaccio biztosan le fogja venni a lábukról.
A Liszt Étterem ugyan relatíve új hely a városban, hiszen csak tavaly nyitott, de kicsit olyan, mintha ezer éve ott lenne. Egy olyan kedves ismerősre hasonlít, akihez mindig jó betérni. Azért, mert meghallgatja az embert, de főleg azért, mert mindig elképesztően finom falatokkal kínálja az embert.
aria hotel | jóvér ferenc | harmony spa | high note sky bar | liszt étterem
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!