Ingyen utaztat fiatalokat egy nagyvonalú hajótársaság

A Lindblad Expeditions ismeret- és élményszerzésre ösztönzi a legifjabbakat.

A hajótársaság nemrég bejelentette, hogy a Lindblad Expeditions-National Geographic egyes nyári hajóútjain ingyen utazhatnak a huszonkét év alatti „gyerekek”.

– Hisszük, hogy a felfedezés egy életre szóló törekvés, ezért a Lindblad Expeditions megkönnyíti a gyerekek és a fiatal felnőttek számára, hogy szüleikkel együtt megismerjék a világ néhány igazán távoli helyét – mondta Noah Brodsky, a Lindblad Expeditions kereskedelmi igazgatója. – Ez az ajánlat a National Geographic Global Explorers ifjúsági programmal párosulva minden eddiginél jobbá teszi a családok számára, hogy felfedezzenek olyan csodálatos úti célokat, mint például Svalbard, Izland, Grönland és a kanadai sarkvidék, amelyeket az klímaváltozás miatt nem lehet úgy megnézni, hogy azok ne essenek át változáson. Ezek a gyönyörű vidékek sokat tanítanak arról, valójában hol is van a helyünk ebben a vad világban.

Az ajánlat a 2023. június 30-ig regisztrált foglalásokra érvényes. A huszonkét évnél fiatalabbak ingyen utazhatnak egy teljes árat fizető felnőtt kíséretében, kétágyas kabinban.

Az ajánlat aktiválásához a "CHLD FR" kódot kell használni.

Az utak között szerepel például a társaság május 17-én induló tizenhat napos, a norvég fjordokat és Svalbardot érintő útja, a tizenhárom napos, Skócia, Feröer-szigetek és Izland partjainál kikötő trip, amely június 29-én indul, vagy az augusztus 24-én kezdődő, tizenegy napos South Greenland Exploration és még megannyi más, izgalmas kirándulás.

Minden egyes hajón természettudósok, történészek, búvárok, fotósok és antropológusok társaságában utazhatnak a résztvevők, miközben teljes kényelmet élvezhetnek az ultramodern hajókon, amelyeken luxuslakosztályok, hangulatos társalgók, gyógyfürdők, éttermek és még tudományos laboratóriumok is várják őket, a kutatókat pedig munka közben figyelhetik meg.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

Lindblad | hajóút

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom