Ingyenes a könyvkölcsönzés a New York Public Library e-könyvtárból

A közkönyvtárak is ugyanúgy betartják a rendeleteket New Yorkban, és jelenleg éppen határozatlan ideig bezárásra kényszerült a város legnagyobb és legszebb könyvszentélye is. Megnyitották viszont e-book rendszerüket, a SimplyE-t. Olvasótagság sem kell hozzá, AppStore-ból és Google Playből is letölthető.

Éjjel-nappal kölcsönözhetünk, ha szeretjük az e-bookokat, hiszen a New York Public Library a SimplyE applikáción keresztül ingyenes könyvletöltést biztosít mindazoknak, akik szívesen élnének a lehetőséggel.

Egy ember legfeljebb három kötetet tölthet le, követve a mértékletesség elvét.

Persze, a legkedveltebbekre várólista van, amire fel kell iratkozni, így például ne számítson senki Harry Potterekre, a Trónok harcára, vagy a Vajákra, de sok érdekességet, kincset lehet találni, random nézelődés közben. A szolgáltalás működik, nekünk már sikerült is beszerezni egy Mark Twain-regényt.

Mintegy nyolcszázezer digitalizált dokumentum, kézirat, fotó, térkép között is nézelődhetünk, ha inkább ez az érdeklődési körünk. Illatuk sajnos nincs, de azért ez egy elég nagylelkű lépés a világhírű könyvtártól.

Ez is érdekelhet:

A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

A Netflix jóvoltából folytatódhatnak az ottalvós moziestek a barátokkal, még önkéntes karantén idején is.

könyvtár | könyv | szabadidő | e-book | new york public library

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom