Itt egy munka, ami azért fizet valakinek, hogy egyen

Mutattunk már néhány álommunkát a közelmúltból a világot körbeutazótól kezdve a jachttesztelőn át a fizetett kalandorig, de az egyik legújabb lehetőség más szintet képvisel.

Merthogy most sajtot kell enni, és ezért még fizetnek is. Méghozzá nem is keveset!

Amerika kedvenc sajtos snack márkája, a Whisps a következő nagy dobást keresi, ehhez pedig tesztelőre van szüksége. Az álommunkára jelentkezők közül egyvalakit választanak ki, a szerencsésnek aztán elég jó dolga lesz:

sajtokat kell kóstolnia ötezer dolláros (másfél millió forintos) fizetésért.

A feladat részeként a kiválasztottnak véleményt kell írnia a megízlelt sajtkölteményekről. A hivatásos sajtembert – aki a Whisps nagyköveteként teljesít szolgálatot – egy éven át foglalkoztatják majd. A munkaköri leírásában szerepel még, hogy havonta termékminőségi teszteket készít, új ízek után kutat, és új termékekhez ad ötleteket. Plusz minden költségét fizetik, hogy elutazzon a 2022-es sajtkészítő-világbajnokságra, ahol megtanulhatja a fortélyokat.

Ilana Fischer, a cég ügyvezető igazgatója rendkívül lelkesen várja majdani beosztottját. "Nagyon izgatott vagyok, hogy olyasvalakit találjunk, aki hozzám, valamint a csapatomhoz hasonlóan imádja a sajtot, segít a különböző sajtok értékelésében, és számíthatunk rá a jövőben. Arról nem beszélve, hogy valóra válthatjuk valakinek az álmát."

Túl szépnek tűnik az egész ahhoz, hogy igaz legyen, pedig még nincs vége: semmiféle szakmai képzettség nem szükséges a pozíció betöltéséhez, mindössze pár kérdésre kell válaszolni, szeretni kell a sajtokat, és őszintén véleményt formálni róluk. Július 25-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

Itt egy álommeló, amihez semmilyen szakértelem nem kell, elég csak szeretni az ételt és az italt

Ami az egészben a legjobb, hogy az állásra jelentkezőnek nem kell gasztroszakértőnek lennie.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

pályázat | sajt | álom | tesztelés | munka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom