Ha már dolgozni kell karácsony környékén, ezt a munkát szeretnénk

Fizetnek a forralt borozásért.

A brit Premier Inn szállodalánc karácsonyivásár-tesztelőket keres, akik bejárnak jó pár rendezvényt, és aztán megosztják másokkal a tapasztalataikat.

„Imádunk mindent, ami az ünnepekhez kötődik – egy karácsonyi vásár meglátogatása pedig tökéletes módja annak, hogy megismerjünk egy-egy várost. Éppen ezért szeretnénk öt kiválasztottat elküldeni az Egyesült Királyság és Európa legjobb adventi vásáraira, hogy beszámoljanak róluk, és felfedezzék a standokat, megkóstolják a forró csokikat, puncsokat és forralt borokat – mondja Simon Ewins, a Premier Inn ügyvezető igazgatója. – Tudjuk, hogy ez sokak számára álommunkát jelent majd, hiszen az Egyesült Királyságban, Dublinban és Németországban is lehetőség nyílik a vásárok felfedezésére.”

A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy elmesélik a Premier Inn-nek a legutóbbi karácsonyivásár-látogatásuk sztoriját, leírják, mi és miért tetszett a legjobban. Nem kell bő lére ereszteni, kétszázötven szónál kevesebb is megteszi. Ezután kiválasztják azt a két karácsonyi vásárt, amelyet szívesen megnéznének, aztán már csak a jelentkezem gombra kell klikkelniük.

A szerencsések végül az Egyesült Királyságban, Írországban és Németországban barangolhatják be az adventi vásárokat, a Premier Inn számlájára.

A társaság egyébként az utazási költségekhez és a tesztelő, valamint kísérője költőpénzéhez is hozzájárul, a nyertes pályázók emellett ingyenes szállást kapnak a felkeresett vásárhoz közeli Premier Inn szállodában.

A bejárás után a kiválasztottaknak jellemzést kell készíteniük a meglátogatott karácsonyi vásárokról, amiben bemutatják kedvenc standjaikat, és készítenek néhány fotót is, melyeket a Premier Inn felhasznál majd a legjobb adventi vásárokat összegző ajánlásában.

Jelentkezni november 28-ig lehet.

Fabódékra hulló hó, karácsonyi zene, forralt bor, ünnepi hangulatban nézelődő vidám forgatag – ilyen egy tökéletes karácsonyi vásár. Vajon idén már önfeledten lehet benne részünk? Ma már szinte minden nagyobb európai város megrendezi a maga nagyszabású adventi eseményét, persze akkor, ha a bizonytalan járványhelyzet megengedi azt. Összegyűjtöttük az Euronews nyomán azokat az adventi vásárokat, amelyek garantáltan elvarázsolnak mindenkit.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)

vásár | álommunka | karácsonyi | tesztelő

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom