Ízbombákkal rúgja be az igazi őszt a KIOSK

Bemutatta őszi étlapját a KIOSK Budapest. A főváros egyik legnépszerűbb éttermének menüsorában a hagyományos fogások mellett modern ízekkel találkozhatunk és változatos alapanyagok segítségével csempésznek különleges frissességet a fogásokba.

A KIOSK Budapest őszi étlapja a szezon ízeit vonultatja fel magyaros elemekkel kiegészítve. Az étkezést érdemes a KIOSK kenegetősökkel indítani, melyek között a barnavajas sütőtökkrém, a tepertőkrém és a sajtkrém is helyet kapott. Az előételek között a kacsamáj terrine és a marhatatár különleges ízvilága is tökéletes alapot kínál a főfogások előtt.

Az őszi időszakból nem hiányozhatnak a tartalmas levesek sem. A testet-lelket átmelegítő fogások között gazdag tyúkhúsleves, füstös ízekkel megbolondított sült paradicsomleves és a klasszikus gulyásleves is megtalálható.

A főételek egyedülálló kavalkádot kínálnak: a Caesar salátától kezdve a superfood salátáig - melyet körte, édesburgonya, kendermag és kesudió gazdagít -, mindenki találhat kedvére való fogást.

Igazi szezonális étel a sütőtökös rizottó,

míg a paprikás csirke a hagyományos magyar ízekkel idézi az otthon érzését. Az érlelt marha bélszín szarvasgombás burgonya gratennel és erdei gombákkal párosítva különleges fogásként szerepel az étlapon, míg a házi szélesmetélt bélszínnel egy ínycsiklandó, házias választás lehet.

Érdemes külön figyelmet szentelni a Kiosk egyedi burger variációinak is, a Mini burger trió szürkemarhával, mangalicával és kacsamájjal bűvöli el a különleges ízkombinációk kedvelőit.

Az étterem gondol azokra is, akik vegetáriánus fogásokat keresnek.

A vega burger és az ördögszekér gomba baby spenóttal, áfonyával és dukkah fűszerkeverékkel tökéletes választás lehet számukra.

A tradicionális ízek kedvelői sem maradnak választék nélkül, hiszen olyan klasszikusok is szerepelnek az étlapon, mint a brassói aprópecsenye, a burgonyafőzelék grillezett mangalica kolbásszal, valamint a tradicionális borjú bécsi.

Az étkezést méltón zárják le a KIOSK Budapest desszertjei, amelyek között megtalálható az édes, krémes mákosguba, az omlós almás pite, a lágy csokoládészuflé és az elegáns Eszterházy torta is.

(Fotók: KIOSK)

étterem | kiosk | menü | ősz | étlap | őszi menüsor

FOLYTASD EZZEL

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa