Meghökkentő módon oldották meg Lengyelországban, hogy lehessen egy kicsit korizni

Mondjuk vékony jégen táncol az egész.

Egy lengyelországi korcsolyapálya-tulajdonos megtalálta a módját, hogy a korlátozások ellenére is életben tartsa a vállalkozását, egyben lehetőséget biztosítson némi csúszkálásra a korcsolyázás szerelmeseinek. Tomasz Fornalski megoldása amilyen váratlan, legalább annyira egyszerű:

virágboltként működteti a pályáját.

A vevő hozzáferést vásárol a raktárhoz, amely lényegében egy virágos doboz a jégpálya közepén. "Természetesen nem muszáj korcsolyát csatolnia, cipőben csúszkálva vagy négykézláb mászva is eljuthat a virágokhoz" – mondta a Szczecin városában működő Lodogryf korcsolyapálya tulajdonosa egy tévés riportban, miközben a háttérben rózsával a kezükben korizó embereket mutatott a kamera.

Az ötlet azután vetődött fel benne, hogy Lengyelországban december 28-ától három hétre bezárták a szállodákat, a sí- és korcsolyapályákat is.

Persze nem mindenki tapsolt a korcsolyázós virágbolt ötletének, a város egészségügyi szolgálata mindjárt határozatot hozott a pálya azonnali betiltásáról. Fornalski erről annyit mondott, hogy hivatalos értesítést még nem kapott, és amíg nem érkezik ilyen felszólítás, addig továbbra is nyitva tart.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Unsplash, Pixabay)

virágbolt | korlátozás | szczecin | jégpálya | kreatív

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom