Szívmelengető animációs kisfilm meséli el a lappföldi maraton lényegét

Lappföld hatalmas hómezői, jéghideg és mítikus tájai egy animációs filmben is lenyűgözőek. 

A Skandinávia északi részét elfoglaló érintetlen terület közel teljes egészében megmaradt természetes állapotában. Az északi messzeségben játszódik Hanne Berkaak hét és fél perces megható kisfilmje, melynek szereplői kicsit a Miért éppen Alaszka? című sorozat bohókás figuráit juttatják eszünkbe. A világ egyik legnehezebb futóversenyén áll rajthoz Always Last, azaz Mindig Utolsó rajtszámmal a film főhőse, aki a viszontagságos és kalandokkal teli verseny során – melyen még egy hóember is elindul – rájön, hogy nem a győzelem vagy a végső helyezés a legfontosabb.

animáció | lappföld | video | maraton | kitartás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom