Művészet, gin, zene: mutatjuk a város leginspirálóbb művészeti szalonját

Ismerd meg a város legmenőbb helyszínét és élvezd a művészet, zene és gin különlegességek találkozását a LAVOR művészeti szalonjában!

A “Behaviour Therapy” kiállítás záróeseménye április 28-án egy különleges Salon Night keretében kerül megrendezésre, ahol a művészet és az underground életérzés egyesül egy felejthetetlen estére. Az egyedülálló művészeti szalonban Julius Cage of Sounds francia DJ különleges zenéje, a díjnyertes Gong kézműves gin válogatása és &T Tonics prémium magyar forrásvíz alapú tonikja fogja biztosítani a varázslatos hangulatot.

Az esemény egy igazi testen kívüli élményt ígér, ahol a magas művészet és az underground életérzés találkozik egy felejthetetlen estén.

A Salon Night alkalmával Julius Cage of Sounds egy elképesztően különleges special DJ set-et állít össze, melynek az inspirációs alapját Határ Attila legújabb alkotásai adják. Julius évek óta készít filmadaptációs zenei mixeket, változatosnál változatosabb stílusban.

Határ Attila legfrissebb alkotásai az egyéni és kollektív szerepkörök ellen pontjait vizsgálják, és olyan kérdéseket feszegetnek, mint az egyéni és társadalmi identitás kettős mintázata, az emberi kapcsolatok fontossága és az érzelmek megélésének sokszínűsége. A "Behaviour Therapy" kiállítás lehetőséget nyújt arra, hogy megértsük az emberi viselkedésminták és kapcsolatok jelentőségét, valamint feltárjuk a művész alkotásaiban rejlő mélyebb filozófiai rétegeket, melyhez most zenei aláfestés és különleges italválaszték is társul.

Az est alaphangulatát a Gong Pálinka gin válogatása garantálja, ahol a Mediterrane, Twentyone, Lady Pink és a Man Blue díjnyertes ízkülönlegeségeit kóstolhatjuk a magyar &T Tonics variációval. A kivételes alkalomra megálmodott zenei élmény és precízen összeállított italválaszték célja, hogy a kiállítás tematikáját a lehető legátfogóbban és minden egyes részletre körültekintően idézzük meg a szalon atmoszférájában.

Határ Attila alkotásai egészen egyedi megközelítéssel értelmezik újra a magyar öntudatot és lélekállapotot. Az élénk színhasználat és az absztrakt szürreális háttérábrázolás az ornamentikus elemekkel és színdús alakokkal együttvéve álomszerűen tárja elénk az egyének elképzelt valóságát. Sajátos szimbólumvilága által és az elmúlt évek kísérletezéseivel, egyre mélyebb rétegekben vizsgálja a magyar identitás alapköveit. Így a természetes alapanyagokat előnyben részesítő magyar prémium italválaszték tökéletesen egészítik ki nemcsak az est hangulatát, hanem a Behaviour Therapy alkotásait és filozófiáját is. A vadon termő gyümölcsök, a bio fűszerek és a kristálytiszta forrásvíz alapú italok garantáltan elvarázsolják az est látogatóit, mind az ízek, mind a gondolatok terén. Ezen az estén nemcsak az eszmecserét és a gintonikozást, de a kortárs életérzés élményét is új szintre emeljük.

A művészet, az experimentális zene és kézműves prémium magyar italok találkozása visszarepít minket a XX. századi szalonok világába egy igazi kortárs csavarral.

Az önálló kiállítás különleges és egyedülálló művészeti élményt kínál a látogatóknak, akik a legmenőbb helyszínen élvezhetik a művészet, zene és gin&tonic találkozását. A "Behaviour Therapy" szalon eseménye egy fantasztikus lehetőség arra, hogy egy felejthetetlen estére elmerüljünk a magas művészet és az underground életérzés világába.

A LAVOR hagyományainak megfelelően ebben a csodás miliőben az éjfélt tombola húzással ünnepelhetjük, és a kiállítás egyik kiemelt alkotásának limitált szériás példányát is hazavihetjük. Ha pedig nem szeretnénk a véletlenre bízni egy egészen exkluzív belépőjeggyel, az Art Lover Pass megváltásával garantáltan megkaphatjuk a limitált alkotást és egy prémium gin&tonic összeállítást, hogy otthon is élvezhessük a szalon hangulatot.

A belépőket elővételben az alábbi linken lehet megvásárolni.

A Dohány utcai zsinagógára néző Art Salonban április 28-ig privátban is megtekinthető a kiállítás előzetes bejelentkezéssel az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon: [email protected] és +36308477913.

molnar s szonja | határ attila | kiállítás | kortárs művészet | lavor collective

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom