Környezetbarát pezsgőházba fektetett Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas sztár egy olyan pezsgőházat talált, amely megfelel a környezetvédelemi céljainak is.

Amikor Leonardo DiCaprio átvette A visszatérőben nyújtott alakításáért járó Oscar-díjat, erős üzenetet fogalmazott meg a klímaváltozásról, amelyet a legsürgetőbb fenyegetésként definiált. Arra is felszólította a világot, hogy a kérdés megoldásában mindenki működjön együtt és hagyjunk fel a halogatással.

Nemrégiben pedig a Ne nézz fel! című filmben hívta fel tudósként a figyelmet az éghajlat-változással járó veszélyekre.

Nemcsak a mozivásznon képviseli a fenntarthatóságot és a környezetvédelmi célokat a világsztár, hanem magánemberként is támogatja azokat a törekvéseket és vállalkozásokat, amelyek illeszkednek világnézetéhez. Éppen ezért döntött úgy, hogy a Telmont pezsgőmárkába fektet.

Az 1912-ben alapított pezsgőház tavaly egyértelmű fenntarthatósági célokat fogalmazott meg: 2025-ig a teljes birtokot biotermesztésre állítják át, egyszerűsítették a csomagolásokat, áttértek a zöld palackozásra, megújuló energiát használnak működésükhöz és elektromos járművekkel járják az ültetvényeket.

Nem a Telmont az első olyan zöld vállalat, amely mögé beáll Leonardo DiCaprio. Az elmúlt években támogatta a Beyond Meat vegán snack-márkát, a Hippeas-t és a napelemekkel foglalkozó Kingót, is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Telmont)

pezsgőház | dicaprio | fenntarthatóság | klímavédelem | leonardo dicaprio

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom