Pihe-puha bársony teszi otthonossá a György korabeli házban kialakított női klubot

Az amerikai Chief nevű női tagsági klub egy százéves, György korabeli házban alakította ki első londoni kirendeltségét, amelynek hangulatos belső tereit a Thirdway dizájnstúdió tervezte.

A 2019-ben alapított Chiefnek ezen kívül New Yorkban, Chicagóban, Los Angelesben és San Franciscóban is vannak klubjai, ahol a felsővezetőként dolgozó nők építhetnek kapcsolatokat egymással és tanulhatnak iparági kollégáiktól.

A Thirdwayt arra kérték, hogy itt is tartsa szem előtt az amerikai klubok otthonos esztétikáját, és az épület egyedi építészeti megoldásait és elhelyezkedését is. A dizájnerek először is egy üvegezett folyosóval bővítették a helyet, amely összeköti a klubot a szomszédos, négyemeletes sorházzal, és helyet biztosít a klub kényelmi szolgáltatásainak.

A tagokat egy erdőt idéző, zöld szín által uralt recepció fogadja, amelynek pultja fából készült. A burkolatot a ház ívelt ablakaira emlékeztető mintázat díszíti, de visszaköszön benne a kandallók bordázata is.

A gazdag árnyalatok a klub többi helyiségében is megjelennek: a bárban például az italpultot fényes, smaragdzöld csempék borítják, és a boltív motívumát is tetten érhetjük a poharakat és borosüvegeit tároló polcokon.

A földszinten található, télikertet idéző nappalit sötét türkizzöld és mustársárga kanapék díszítik, és puffok, amelyeket ugyanazzal az anyaggal kárpitoztak, mint az 1990-es években a Piccadilly-metró üléseit. A télikertek-hatás érdekében a mennyezeten fehér rácsot helyeztek el, amelyről cserepes és futónövények lógnak.

A házban egy rendezvénytermet is találunk faburkolatú falakkal és piros bársony ülőalkalmatosságokkal.

Ha Londonba utazol, ezt a tíz hibát ne kövesd el, ha pedig Károly király koronázást is élőben néznéd, erre számíthatsz.

(Forrás: Dezeen, képek: Peter Ghobrial Photography/Dezeen)

nagy sztori | london | klub | György korabeli | Chief

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom