Magyar vodkával is segíthetsz az Ukrajnából menekülőkön

Sajátos módon reagált az oroszországi termékek egyre kiterjedtebbé váló bojkottjára a Rézangyal termékeket gyártó Angyalgyár Kft.: száz százalékban Magyarországon készült vodkával léptek a piacra, amelynek minden eladott palackja után egy euróval támogatják az Ukrajnát elhagyni kényszerülőket.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül igyekszik segíteni az északkeleti szomszédunkból menekülőknek az Angyalgyár Kft. A Rézangyal pálinkákat gyártó cég legújabb termékének minden értékesített palackja után egy euróval járul hozzá az Ukrajnát a háború miatt elhagyni kényszerülők sorsának könnyebbé tételéhez. Ezen túlmenően munkalehetőséget is ajánlanak abban az üzemben, ahol a cég legújabb szeszesitala, a Cheers 4 Peace vodka készül.

Noha a vodka származási helye a közhiedelemben Oroszország, a piacon kiváló minőségű lengyel, finn és svéd versenyzők is aktívak, a luxuskategóriában pedig – mint számos egyéb téren – a franciák viszik a prímet.

Ebbe a versenybe száll be most prémium termékével az Angyalgyár: a száz százalékban magyar Cheers 4 Peace-t hazai gabonából és munkaerővel állítják elő.

"Bízunk benne, hogy ezt az újabb magyar terméket ugyanolyan lelkesen fogadják a hazai fogyasztók, mint az első hazai prémium gint" – mondta Gaspari Zsolt, az Angyalgyár ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az elérhető árú, prémium minőségű szeszesital azoknak a vendéglátósoknak is jó lehetőség, akik az orosz termékeket, köztük a vodkákat – a háború sújtotta Ukrajna iránti szolidaritásból – eltávolították a polcaikról.

Gaspari Zsolt lehetségesnek nevezte, hogy az ötlet és az arculat működőképességét a nemzetközi porondon is tesztelik. A nemzetközi kampányban azonban csak olyan szeszesital-gyártók vehetnek részt, amelyek készek rá, hogy a saját országukban az Angyalgyár által ellenőrzött szervezeten keresztül folytassák az adományozást a háború elől menekülők javára.

Jó néhány magyarországi civil- és jótékonysági szervezeten, illetve egyéb platformon keresztül van lehetőség adományokkal támogatni az ukrajnai háború elszenvedőit. Korábban mi is összegyűjtöttünk pár adakozási lehetőséget.

támogatás | ukrajna | háború | vodka | Cheers 4 Peace

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom