Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

A színházi szakma alapból nincs híján a kreativitásnak, úgyhogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben is igyekeznek optimális megoldást találni arra, hogy senki se maradjon kultúra nélkül. Így alapította meg a TRIP Hajó legénysége az Első Magyar Karantén-színházat.

Jelenetek egy háztartásból – Színházi jelenetek 5 részben címmel indult útjára az előadássorozat, melynek folytatásaként most a Tizenkét szék lemezbemutatóját hozzák el az otthonunkba egy különleges koncertszínház keretein belül.

Az előadásról: “Klavgyija Ivanovna nem számított infarktusra. Ám amikor mégis kopogtat a vég, az öreg Madame (Láng Annamária) megvallja vejének, Ippolit Matvejevicsnek (Hegedűs D. Géza), hogy a családi briliánsokat egy régi ülőgarnitúra 12 székének egyikébe rejtette a szovjethatalom elől. Ippolit a székek nyomába ered, miközben szemei előtt a hajdani szép napok lebegnek, amikor még nemesi marsallként masírozott a cár oldalán. Ám az utcákon már épül a szocializmus – ha más nagyon nem is –; és a kincs szaga Ippolithoz vonzza a vállalkozó szellemű papot, Fjodor atyát (Rába Roland) és a jóképű szélhámost, Osztap Bendert (Vecsei H. Miklós). A hajsza 12, nyomokban oroszos dalban bomlik ki.”

A következő előadás március 29-én lesz. A TRIP-et a Jegyx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával lehet támogatni: az események jegyvásárlási felületén betesszük a százforintos jegyet a kosárba, rákattintunk a vásárlás gombra, majd a megjelenő összesítő beírunk egy tetszőleges összeget az adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítjük. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.

Az Első Magyar Karantén-színház előadásait a közönség a TRIP Facebook-oldalán, élő közvetítésben láthatja.

Ez is érdekelhet:

Így őrizzük meg a fittséget két filmnézés között!

Világbajnok kajakos segít, hogy ne tunyuljunk el otthon.

(Fotó: Unsplash)

online | előadás | magyar | programajánló | otthon

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom