Ha sietünk, még kaphatunk egy kis Kaliforniát Szardínián

Porto Cervo egy alig több mint négyszáz főt számláló kis falu Szardínia északi csücskében, ahol nyaranta csak a kiváltságosok ejtőzhetnek, és egymás mellett parkolnak az óriásjachtok. 

Ebbe az előkelő környezetbe hoz egy kis újdonságot a New Yorktól Párizsig folyton újabb és újabb helyszíneken felbukkanó The Supermarket nevű pop-up projekt.

A vándorvásár keretében most Olaszországban mutatja meg magát néhány menő vadnyugati márka.

A Piccolo LA fedőnevű eseményért Andrea Brugnoni felel, az ő szervezésében válogathatunk olyan kaliforniai brandek termékei között, mint a kasmírra szakosodott Los Angeles-i The Elder Statesman, a kézzel készített, egyedi kalapjairól ismertté vált Nick Fouquet vagy a sneakerkirály No.One.

A Promenade du Port-on felállított kis Los Angelesért viszont igyekezni kell, mert csak július 28-ig tart nyitva.

Ez is érdekelhet:

A hetvenes évekig ment vissza az időben a kasmírkirály Cucinelli

Brunello Cucinelli igyekezett a jobb dolgokat hasznosítani a hetvenes évtizedből, és túllépni a trapéznadrágokon és társain.

(Fotók: highsnobiety.com)

szardínia | divat | The Elder Statesman | pop-up | vásár

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom