Ha Chrissy Teigennek megfelel, akkor nem lehet annyira rossz.
A televíziós személyiségként is ismert szupermodell köztudottan nagy rajongója a repülőgépeken felszolgált ételeknek. Most örülhet, ha Izraelben jár, mert az ország vezető légitársaság-ellátója házhoz viszi a fedélzeti menüjét.
Többek között az El Al Airlinesnak és a Turkish Airlinesnak készít ételeket a Tamam Kitchen, amely gondolt egy merészet, és a világjárvány idejére a földön maradt nagyközönség számára is elérhetővé tette a repülőgépeken kínált finomságokat, ráadásul kedvező házhozszállítási díjjal.
A társaság a múlt hónapban állt elő a koncepcióval, amire a pandémia alatt alaposan megcsappant utazási kedv miatt volt szükség. "Át kellett gondolnunk pár dolgot, és kvázi újrafeltalálni magunkat. Hirtelen jött az ötlet, az egész olyan volt, mint egy villámcsapás – mondta Nimrod Demajo, a Tel-Aviv repterén működő Tamam alelnöke. – Egyszerű, kevésbé fejedelmi ételekről van szó, melyeket csak be kell dobni pár percre a mikróba, és utána már fogyaszthatóak is."
Mindössze három dollárba kerül a menü, melyben paradicsomos szószban és kuszkuszban úszó halszeletek, édesburgonyás ravioli zöldbabbal és fekete lencsével, marhahús gombamártásban rizzsel és fekete babbal, illetve currys csirke szerepel. A rendelés nagy része eredeti El Al-logós tálcán érkezik.
Az eddigi ügyfelek között akadt otthonról pötyögő Google-dolgozó, aki a gyerekeinek rendelt menüt, aztán egy fémgyár foglalkoztatottjai, mert az ottani konyha kénytelen volt bezárni a járvány miatt, és egy nagyvállalat is, amely a videokonferencián résztvevő alkalmazottait lepte meg egy-egy ebéddel. A cég naponta száz rendelést teljesít.
Ez is érdekelhet:
(Forrás: Travel Pulse, fotók: Pixabay)
házhozszállítás | felszolgált | rendelés | repülőgép | étel | fedélzet
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!