Személyre szabható filterekkel akár az allergéneket is be lehet rajta előre állítani.
Az eredeti tervek szerint már idén elindult volna a fővárosban a Fruccola automata étterem hálózata tesztüzemben, de a vírushelyzet miatt az egészséges ételeket kínáló automaták elhelyezése még várat magára. Addig is, a kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális technológiával csomagolt egészséges ételeket az applikáción keresztül előrendeléses rendszerben tesztelik.
Ez a Fruccola Bird.
A Fruccola márka a budapesti egészségtudatos fogyasztók körében nem ismeretlen, hiszen már tizenhárom éve jelen vannak a piacon, az elsők között kínáltak egészségesebb étkezési alternatívát a hazai közönségnek. A fókuszban a minőségi, lehetőleg hazai alapanyagok szerepelnek, a kínálat megalkotásakor mindig fontos szempont volt, hogy odafigyeljenek a gluténmentes, laktózmentes, vegetariánus, vegán vagy egyéb speciális étrendet követőkre is.
Mostani újításukat, a Fruccola Bird applikációt az eredeti tervek szerint egy egészséges ételeket kínáló automata étterem rendszer fejlesztésére hozták létre, a pandémia azonban közbeszólt, és ezek a tervek még váratnak magukra. Addig is, ezen a felületen egy professzionális házhozszállítási alternatívát kínálnak, amelynek segítségével a fogyasztók akár több napra előre is megtervezhetik egészségtudatos étkezéseiket.
Az applikáció előrendeléssel működik, minden hétköznap 14 óráig lehet leadni a másnapi, vagy távolabbi napokra szánt előrendelést. Az ételeket egy speciális vákuumozási technikával csomagolják. "Olyan csomagolást szerettünk volna, melynek segítségével megőrizhető a szép tálalás, az étel nem rázódik szét, megtartja az állagát, frissességét és az értékes vitaminokat. Így találtunk rá egy vákuumozási technikára, amivel ezeknek mind meg tudunk felelni" – meséli Saás Petra, a Fruccola tulajdonosa.
A Fruccola Bird Applikáció IOS-re és Androidra is letölthető, személyre szabható filterekkel akár az allergéneket, speciális étrendi igényeket is be lehet rajta előre állítani. A kínálat folyamatosan frissül a szezonális alapanyagoknak megfelelően, vásárláskor OTP Szép kártya is használható, a rendszerben pedig későbbi kedvezményekre jogosító Yoyók is gyűjthetők.
Kreatívkodás
Malajziában az egyik vendéglátóhely megoldotta, hogy biztonságosan és komfortosan szolgálhassa fel a menüjét. A napokban megírtuk, hogy itthon márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek, egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.
étterem | rendelés | fruccola | applikáció | új | bird
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
A szenvedély, az árulás és a túlvilág jelenik meg egyetlen, zsigerig ható kortárs darabban a Müpa színpadán

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!