Nem enged bűvköréből ez a pazarul kozmopolita São Paulo-i lakás

Vagány, modern, művészi, merész: megszeretni egy pillanat műve ezt a csodálatos lakást.

A Brazil Memola Estudio újította fel pazarul ezt a São Paulo-i lakást, melyben remek érzékkel egyesül a modern és a komfort, a művészet és a meghittség.

A felújítás során a csapat mindent lecsupaszított az alapig és rengeteg részt úgy is hagytak, ahogy feltárták: a csövekkel és látszóbeton-falakkal lofthangulatú lakást pedig ezután feltöltötték színekkel, puhasággal, dizájnnal és művészettel.

A nappaliból üvegfalon keresztül látni a város csodás zöldjére és épületeire, az étkezőből pedig egy balkonra is kiléphetünk. A műgyűjtő tulajdonosok kortárs műtárgyait remek érzékkel szórták el a lakás különböző pontjain, a képzőművészeti alkotásokat pedig hihetetlen szépen egészítik ki a formatervezett bútorok és stílusos dizájntárgyak.

A hangulat kozmopolita és vibráló, kortárs és mégsem elidegenítően indusztriális: a tervezők csodásan lavíroznak a kényelem és a kényelmet sokszor beáldozó vagányság között.

A lakás másik erőssége, hogy a műalkotásokat és térmeghatározó bútorokat lágy pasztellekkel egyensúlyozták:

gesztenyebarnák, bézsek és törtfehérek “nyugtatják” az amúgy esztétikailag folyamatosan izgalmas tereket.

Bravúros lett, akár ma költöznénk!

(Fotók: Fran Parente)

nagy sztori | sao paulo | lakás | dizájn | építészet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom