Nemzetközi siker és életreszóló tapasztalatszerzés. A BBC vadiúj gasztronómiai műsort indít, melyhez már meg is kezdték a toborzást. A helyszín a mexikói Tulum lesz, a jelentkezést pedig március 27-ig lehet beadni.
A nemzetközi tévécsatorna új és vélhetően sikerre ítélt műsorához olyan séftehetségeket keres, akik bírják a reflektorfényt, nyomás alatt is jól teljesítenek, és szeretnének nyomot hagyni a világ gasztronómiai térképén.
A megmérettetés helyszíne a mexikói Tulum lesz, ahol a legcsodálatosabb alapanyagok mind megtalálhatóak. Gondoljunk csak bele, a Nomából megismert René Redzepi is nyitott ezen a helyszínen pop-up éttermet, a helyi alapanyagokra támaszkodva. Vagyis Tulum bőven túlmutat az azúr víz és buja banánliget kettősén.
A kiírt felhívás elég liberálisan áll a jelentkezők gasztronómiai előképzettségéhez: komoly fine dining séfekhez éppúgy szólnak, mint a street foodban jeleskedőkhöz, netán egyelőre kevés tapasztalattal bíró, de annál elhivatottabb újoncokhoz. Nekünk tetszik ez a hozzáállás, hogy kizárólag a tehetség számít, és mindenki egyenlő eséllyel indul. Jelentkezni az alábbi címen lehet.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Getty Images, Unsplash)
bbc | séf | főzőműsor | toborzás | chef
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!