Ez az, amiért mégsem akkora baj, hogy jön a tél

Magányos síelő érkezik a városba. Az eső vígasztalhatatlanul esik, az apátság harangjának kongása töri csak meg a viszonylagos csendet. A megfáradt síző kissé gondterhelt arccal helyet foglal a templom padsorai között, miközben emlékképek villannak be lelki szemei előtt, amint a recsegő-ropogó jégbarlangon átszáguldva hódítja meg a havas lejtőt. 

Mámorító érzés, amikor a porhóban csúszva az arcunkba csap a szél vagy a hideg hó, miközben a nap sugarai visszavetődnek a szikrázó fehér mezőn. Élvezzük a csendet, harapjuk a tiszta levegőt. Karnyújtásnyira érezzük a téli szépségeit megmutató természetet, de közben minden mozdulatunkra figyelünk, és csak a következő kanyar jár a fejünkben.

A síelés megadja azt, amire vágyunk: a szabadságot és a természetet.

Ez is érdekelhet:

Az éjszakai síelés látványa letaglózóbb bárminél

Éjszaka kimenni az alaszkai lankákra, a fenyőfák közé – síelni? Lehetséges, és a hatás sem marad el.

(Fotó: Unsplash)

| the abbey | video | síelés | shadow campaign

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom