Csak enni és aludni kell, közel négyszázezer forintot kapsz érte

A jó éjszakai alvás kutatására egy teljes iparág szakosodott már, de kétségtelen tény, hogy mindenkinek megvannak a maga praktikái arra, hogy álomba szenderüljön. Ilyen a Sleep Junkie is, amely most egy új szemszögből vizsgálódik.

A Sleep Junkie matracokat és ágyneműket kínál, valamint az egészséges alvási szokásokkal kapcsolatos információkat osztja meg. Most a sajtokkal álmodókat keresik, vagyis azokat, akik hajlandók három hónapon keresztül minden este különféle sajtokat enni.

A kutatásban való részvételükért ezer dollárt kapnak.

A vizsgálatban résztvevőket arra kérik, hogy az esettanulmány ideje alatt rögzítsék álmaikat, alvásminőségüket és energiaszintjüket – ez utóbbiakhoz egy okosóra lesz a segítségükre.

A kutatás hipotézise, hogy negatívan hat alvásminőségünkre, ha lefekvés előtt közvetlenül sajtot eszünk. A Sleep Junkies különösen azt akarja vizsgálni, hogy

a tejtermék fogyasztása növeli-e a rémálmok kialakulásának lehetőséget.

Hogy milyen elvárásokat támasztanak a jelentkezők felé? Legalább 21 éves, jó íráskészséggel rendelkező, sajt és alvásimádókat keresnek, akik a vizsgálat ideje alatt vállalják azt, hogy egyedül alszanak és természetesen nem lehetnek tej- vagy laktózérzékenyek sem. A kutatásban való részvételre február 10-ig lehet jelentkezni.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty)

alvás | alvásminőség | tejtermék | sajt | kutatás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom