Nagyon sok pénzt fizet egy cég valakinek azért, hogy sörözzön

Álommunkák álommunkája?

A végéhez közeledik a nyári szezon, úgyhogy sokan készülnek már az őszi ünnepekre, például az Oktoberfestre. Számos országban azonban még mindig utazási korlátozások vannak érvényben, a leghíresebb lokális Oktoberfestek közül el is marad néhány.

Egy amerikai cég azonban legalább egyvalakit kárpótol a törölt sörös bulikért, ráadásul úgy, hogy kétezer dollárt (kb. 600 ezer forintot) ad az italszámlába és ezer dollárt (kb. 300 ezer forintot) az utazási költségekre.

A Move.org egy bizonyos Chief Beer Baron-t (kb. fő sörbárót) keres, hogy elküldje Amerika tíz legsörösebb városai (például Portland, Seattle, Minneapolis vagy Pittsburgh) közül abba, amelyikre a szerencsés jelölt rábök. Ott aztán annyi főzdét látogathat meg és annyi korsóval guríthat le, amennyit csak tud.

A már említett költségtérítésért cserébe a bárónak a kiválasztott város felfedezése után egy kérdőívet kell kitöltenie, amiben értékeli a helyi sörszcénát a kultúra, az italok és az ételek alapján.

A pályázatokat szeptember 10-ig lehet benyújtani, a Move.org pedig szeptember 15-én választja ki a Chief Beer Baront. A jelentkezéshez legalább huszonegy évesnek, az Egyesült Államokban munkavállalásra jogosultnak, és nem utolsósorban sörrajongónak kell lenni.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images, Pixabay)

tesztelő | sör | amerika | álommunka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom