Egy Karib-tengeri sziget mutatja be, milyen a turizmus a karantén idején

Milyen lenne kiszakadni a karanténból, és elutazni egy távoli szigetre, mondjuk a Karib-tengeri St. Lucia szigetére? Mivel a légitársaságok szinte megszűntek működni, és utazási korlátozásokat vezettek be az egész világon, most nem tudunk repülni, de a helyi turisztikai ügynökség úgy döntött, virtuális túrákkal segít csillapítani az utazási vágyainkat.

A turisztikai ügynökség egy mini websorozatot indít a héten, amit hetente kétszer lehet megnézni az Instagram-oldalán. "Noha most nem lehet utazni, virtuálisan bárki ellátogathat hozzánk az otthona biztonságából – állítja az ügynökség képviselője.

– Vegyünk részt jógaórákon és meditáción, készítsünk trópusi koktél a helyi Chairman’s Reserve Rumból, vagy a helyi séffel, Shorne Benjaminnal készítsünk el egy helyi specialitást!”

A websorozat célja, hogy virtuálisan megosszák, milyen a St. Lucia-i kultúra, a sziget természeti szépsége, és az is, hogy kapcsolatban maradjanak a potenciális turistákkal és turisztikai irodákkal. Noha a mondat első része nemes és kedves gesztus, nem kérdés, hogy a második részben rejlik a lényeg. Azok a helyek, amelyek a járvány előtt népszerűek voltak, már arra készülnek, hogy ismét megnyissák ajtóikat a nemzetközi turistaáradat előtt – főleg az olyan helyek, amelyek szinte kizárólag a turizmusra épülnek. Ahogy kifelé lépegetünk a járványból, egyre több hasonlót fogunk látni. És ez jó, mert azt jelenti, hogy lassan visszatér az élet a normális kerékvágásba.

A jógaórát és a főzőleckét már meg lehet nézni az ügynökség Instagram-oldalán.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

turizmus | st lucia | ügynökség | járvány

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom