Ezt az apró hibát nem szabad elkövetni a szállodai reggelinél, mert sokba kerülhet

Egy szállodai éjszaka általában pihentető élmény szokott lenni, de néhányan alkalmanként túlságosan is elkényelmesedhetnek.

A hotel egyik  népszerű része például a vendégek hamis biztonságérzetét keltheti. Ez pedig nem más, mint a büféasztal és környéke.

Carolyn Pearson szállodai biztonsági szakértő elárulta, milyen hibákhoz vezethet a könnyelműség.

– Soha nem hagyom a táskámat a reggelizőasztalnál – mondja. A vendégek gyakran teszik ezt meg helyfoglalás céljából, miközben a svédasztalnál telepakolják a tányérjukat mindenféle finomsággal. Bár alapból jó ötletnek tűnhet lestoppolni egy ideális helyet mondjuk az ablaknál, élvezve majd a kilátást, valójában ezzel az akcióval könnyű célponttá válhatunk.

Ha egy táskát őrizetlenül hagyunk a széken vagy az asztalon, azt egy rossz szándékú vendég kihasználhatja és ellophatja.

Carolyn Pearson ehelyett azt tanácsolja, hogy vigyük magunkkal a táskát a büféasztalhoz, helyette pedig egy olyan ruhadarabot hagyjunk a széken, ami ha ne adj' isten, eltűnik, nem fog annyira hiányozni.

Nem is gondolnánk, mennyi veszély leselkedhet még ránk egy szállodai szobában. A szakértő szerint jobb az óvatosság. Mielőtt pedig szállodai szobát foglalsz, ezt a három kérdést kötelező feltenned, itt pedig több utazási praktikát is találsz légiutas-kísérőktől, pilótáktól és ingázóktól.

(Forrás: The Sun, fotók: Getty Images)

biztonság | reggeli | hotel | szálloda | hiba

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Ilyen könnyen még nem jártuk be a világot – Megkóstoltuk a Leo Bistro "illatos" koktéljait

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram