Teljessé vált Budapest legújabb pop-up pékséglánca

Tovább terjeszkedik a Zsebi-birodalom.

Zsebi nem más, mint egy kedves eb, a gazdája Kovács Kristóf producer, a Déryné tulajdonosa. Zsebi már nem pusztán egy szimpla kutyus, hanem sokkal több annál. Daliás termete, intelligens tekintete, derűs lénye immár egy boutique pékség arculatában is megjelenik, ugyanis róla nevezték el azt a pop-up láncot, amelynek legújabb egységei az elmúlt napokban nyíltak meg a belvárosi Bécsi utcában és a Pozsonyi úton.

Az arculat Kovács Kristóf munkája

A kínálat ugyanaz, mint a Bartók Béla úti boltban, Kovács Kristóftól megtudtuk, hogy a forgalom impozáns, napi száztíz-százharminc bejglit sütnek a munkatársai, ezek kivétel nélkül el is fogynak. Megszállott figyelemmel fordulnak a slágertermékük felé: ha egy bejglinek nem ideális a márványozottsága, már nem kerülhet be az első osztályú termékek közé.

Az egyetlen hír, ami beárnyékolja a nyitás feletti örömünket, hogy ezek a helyek valóban pop-up jelleggel működnek, nem csak egy marketingfogásról van szó. Mindhárom egység időszaki jelleggel működik, és be fognak zárni. A tippünk az, hogy a karácsonyi időszak alatt biztosan nyitva lesznek, úgyhogy aki nem akar lemaradni egy franciás-magyaros pékségélményről, célozza be valamelyik Zsebit, és kapjon fel egy bejglit, vagy pastel del natát, sajtos rudat, egyebet, és igyon még mellé egy forró espressót is!

A fullos Déryné-élményt most nem kaphatjuk meg, hiszen zárva vannak (igaz, egy nemzetközi filmforgatás kedvéért a napokban kinyílik, egy barcelonai kávéházat fog megszemélyesíteni a Déryné), de az előtte lévő hütte zavartalanul üzemel. A házhoz szállítás – benne a gusztusos bécsi szeletekkel – is pörög, vagyis ha a helyszínen nem is, de egyéb helyeken és az otthonunkban kaphatunk egy kis Déryné-élményt.

étterem | bejgli | hütte | pékség | zsebi | déryné

FOLYTASD EZZEL

Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa