Teljessé vált Budapest legújabb pop-up pékséglánca

Tovább terjeszkedik a Zsebi-birodalom.

Zsebi nem más, mint egy kedves eb, a gazdája Kovács Kristóf producer, a Déryné tulajdonosa. Zsebi már nem pusztán egy szimpla kutyus, hanem sokkal több annál. Daliás termete, intelligens tekintete, derűs lénye immár egy boutique pékség arculatában is megjelenik, ugyanis róla nevezték el azt a pop-up láncot, amelynek legújabb egységei az elmúlt napokban nyíltak meg a belvárosi Bécsi utcában és a Pozsonyi úton.

Az arculat Kovács Kristóf munkája

A kínálat ugyanaz, mint a Bartók Béla úti boltban, Kovács Kristóftól megtudtuk, hogy a forgalom impozáns, napi száztíz-százharminc bejglit sütnek a munkatársai, ezek kivétel nélkül el is fogynak. Megszállott figyelemmel fordulnak a slágertermékük felé: ha egy bejglinek nem ideális a márványozottsága, már nem kerülhet be az első osztályú termékek közé.

Az egyetlen hír, ami beárnyékolja a nyitás feletti örömünket, hogy ezek a helyek valóban pop-up jelleggel működnek, nem csak egy marketingfogásról van szó. Mindhárom egység időszaki jelleggel működik, és be fognak zárni. A tippünk az, hogy a karácsonyi időszak alatt biztosan nyitva lesznek, úgyhogy aki nem akar lemaradni egy franciás-magyaros pékségélményről, célozza be valamelyik Zsebit, és kapjon fel egy bejglit, vagy pastel del natát, sajtos rudat, egyebet, és igyon még mellé egy forró espressót is!

A fullos Déryné-élményt most nem kaphatjuk meg, hiszen zárva vannak (igaz, egy nemzetközi filmforgatás kedvéért a napokban kinyílik, egy barcelonai kávéházat fog megszemélyesíteni a Déryné), de az előtte lévő hütte zavartalanul üzemel. A házhoz szállítás – benne a gusztusos bécsi szeletekkel – is pörög, vagyis ha a helyszínen nem is, de egyéb helyeken és az otthonunkban kaphatunk egy kis Déryné-élményt.

pékség | hütte | bejgli | étterem | zsebi

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom