Hat teljesen különböző színvilágba öltöztették ugyanazt a szobát

Sokan éreztük már azt egy-egy egzotikus utazás során, hogy mindenáron haza akarjuk vinni, csempészni a nemrég felfedezett tájnak, miliőnek egy-egy darabkáját.

A HomeAdvisor belsőépítészeit is ez a késztetés inspirálta: fogták ugyanis a bolygó hat emblematikus, festői szépségű helyét és entitását – a Grand Canyont, a Yellowstone Calderát, a Fudzsit, a Serengetit, a Banff Nemzeti Parkot és a Nagy-korallzátonyt –, majd ezeknek a dominánsabb színeiből újraértelmezték ugyanazt az enteriőrt. A színek mellett a kiválasztott festmény, valamint az asztalra helyezett és a kanapé mögött megbúvó növényzet változott csupán. De mégis mennyire másak lettek!

Grand Canyon, Arizona, Amerikai Egyesült Államok:

Yellowstone Caldera, Wyoming, Amerikai Egyesült Államok:

Fudzsi-hegy, Japán:

Banff Nemzeti Park, Kanada:

Nagy-korallzátony, Ausztrália:

Serengeti Nemzeti Park, Tanzánia:

Ez is érdekelhet:

Új-Zéland ékköve, Bay of Islands a júniusi télen is magához szólítja a kalandorokat

Még a szendergő Visnu sem tudna szebbet alkotni a teremtő álma során.

(Forrás: Home Advisor)

yellowstone | Serengeti Nemzeti Park | Banff Nemzeti Park | ausztrália | Yellowstone Caldera

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom