Szuperlátványos drónvideón egy kedvenc magyar és két külföldi úti cél

Tenerife, Esztergom, Izland. Egy műveltségi vetélkedőben alighanem a nehezebb kategóriában szerepelne, ha azt kérdeznénk, mi a kapcsolódási pont a három hely között. Eláruljuk az elején: egy magyar fotós.

Tóth Gergely gyönyörű izlandi képei nem ismeretlenek számunkra – egy fotóválogatással egybekötött interjút már közöltünk az utazó fotográfussal és például a  Pilist megörökítő munkáját is bemutattuk a Roadsteren, ahogyan egyik vadregényes szardíniai kirándulását is. És akkor az esztergomi VR-túrájáról még nem beszéltünk.

A fotós egy elképesztően látványos összefoglaló kisfilmet készített a  tavalyi legérdekesebb, leglátványosabb drónfelvételeiből, melyeken a már említett helyszínek szerepelnek. Sőt, vannak hozzá képek is!

 

(Fotók: Tóth Gergely)

fotók | izland | tenerife | tóth gergely | esztergom

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom