Új halétteremmel bővült a budapesti kínálat – Megnyitott a Bigfish Lánchíd

A Bigfish története immáron több mint hét évre nyúlik vissza: 2013 tavaszán nyitott meg első bisztró az Andrássy úton. Az akkori értékek és a Bigfish koncepciója azóta sem változott: mindig friss, csúcsminőségű és kivételesen finom tengeri ételeket kínálnak vendégeiknek. Most megnyitott a márka újabb egysége. 

A The Fishmonger ernyőmárka alá tartozó Budaörsi Halpiac nemcsak szakmai és logisztikai partnerük, ők azok, akik a hét minden napján friss tengeri és édesvízi áruval látják el őket. A világ halpiacairól mindig a legjobb fogásokat keresik és találják meg a Bigfish részére, legyen szó halakról, tenger gyümölcseiről vagy osztrigáról. Az executive séf Áman Attila, ahogy már megszokhattunk a márkától.

Az új hely nagyobb és tágasabb, sok az ismerős tétel, de olyan különlegességeket is jegyeznek, melyek csak a Bigfish Lánchíd Restaurant & Bar étlapján kaptak helyet. Itt is központi szerepe van a minden finomsággal megrakott halpultnak, de az Andrássy úttal ellentétben table service működik, vagyis a rendeléseket az asztalnál veszik fel.

Hamarosan bővebben is beszámolunk az új Bigfishről.

Ez is érdekelhet:
Costest idéző ebéddel és vacsorával nyitott meg a Lupa Beach

Május 22-től végre mindenki számára megnyitotta kapuit Budapest tengerpartja, a Lupa Beach.

(Fotók: Bigfish)

homár | bigfish | étterem | pezsgő | tengeri ételek | osztriga

FOLYTASD EZZEL

Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa