Már biztosan nyárra tolódik a szezon legfontosabb lakberendezési és dizájneseménye

Eredetileg április 21. és 26. között rendezték volna meg a patinás milánói bútorkiállítást.

A Salone del Mobile évtizedek óta rengeteg érdeklődőt vonz – átlagban négyszázezren keresik fel ilyenkor a Lombard fővárost –, nagyrészt kereskedők, szakemberek, gyártók és természetesen vásárlók érkeznek Milánóba.

A majdnem kétezer-ötszáz kiállító közül (melynek mintegy harmada külföldi) korábban jó páran visszamondták már a részvételt – a lemondások főként Ázsiából, Kínából érkeztek. Immáron hivatalos, hogy a többi kiállítónak sem kell elutaznia tavasszal Lombardia székhelyére, merthogy a koronavírus terjedése miatt – Milánó az egyik leginkább veszélyeztetett hely – biztonsági okokból lefújták az eseményt. Az új időpont június 16–21.

Mint ismeretes, Olaszország északi részén több település is vesztegzár alá került. Korábban megírtuk, hogy a Vuhanból induló vírus hogyan alakította át az utazási lehetőségeket, illetve azt is, milyen példátlan lépéseket tett Kína a továbbterjedés megakadályozása érdekében. A légitársaságok többsége pedig szokatlan intézkedéseket vezetett be, és rengeteg járatot töröltek már. Kínában rengeteg szállodát bezártak.

Ez is érdekelhet:

Koronavírus: ezekre érdemes odafigyelni utazás előtt

A biztonság mindig elsőbbséget élvez, a döntésünket pedig tényekre alapozzuk a félelem helyett!

(Fotók: Unsplash, Salone del Mobile)

elmarad | bútor | új időpont | vásár | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom