Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

"Népes család keres tapasztalt, megbízható, költséghatékonyságot és környezetvédelmet fontosnak tartó utazásszervezőt, akire rábíznák a família világ körüli útjainak lebonyolítását. Előkelő munkakörnyezetet, változatos feladatokat, teljes munkaidős, bejelentett állást és kiemelt bérezést biztosítunk." Alapból sem hangzana rosszul ez az álláshirdetés, ha pedig hozzátesszük, hogy az a bizonyos népes család nem más, mint a brit királyi família, már frissítjük is azonnal az önéletrajzunkat!

Director of Royal Travel a pozíció hivatalos megnevezése, a hatalmas felelősséggel járó munka pedig heti harminchét és fél órás elfoglaltságot jelent, évi 85 ezer fontos fizetésért. A munkavégzés helye a patinás Buckingham Palota.

A pályázat nem új keletű, a királyi família korábban is vadászott már erre a kulcsfontosságú posztra embert, aki a család tagjainak gördülékeny, biztonságos és költséghatékony utazásait koordinálja.

A feladat sokrétű, mert a majdani főmunkatársnak nem csupán a repülőutakat kell megszerveznie, hanem például II. Erzsébet helikopteres útjait, illetve esetenként a vonatos kirándulásokat, továbbá a hivatalos és nem hivatalos látogatásokat is.

Természetesen a brit királyi család utazásainak irányítása sokkal bonyolultabb, mint egy átlagos famíliáé, hiszen a hatóságokkal együttműködve fokozott biztonsági intézkedéseket kell betartani. Az ideális jelölt átlagon felüli problémamegoldó-képességgel, kiváló vezetői, tárgyalói, menedzseri és kommunikációs készséggel rendelkezik, és nem utolsósorban betartja a szigorú környezetvédelmi szempontokat.

Az állásra december 20-ig lehet jelentkezni. 

Ez is érdekelhet:

Ha régi vágyunk volt, hogy bezárjanak a Buckingham Palotába, akkor itt az alkalom

Minimum négy, maximum nyolc fős társaságok vehetnek részt a játékban csapatonként százötven fontért.

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

II. Erzsébet | szervező | lehetőség | brit királyi család | munka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom