Így néz ki egy 70 millió dolláros lakás, ha Versace tervezte

A New York-i ingatlan minden négyzetméteréről süt a „la dolce vita”.

A New York-i lakások luxuséletet kínálnak, de ezek közül is kiemelkedik az a 70 millió dolláros, azaz 25,4 milliárd forintos ingatlan, amely egykor Gianni Versace tulajdonában volt.

A lakás enteriőrjét is ő álmodta meg a la dolce vita jegyében.

A hatemeletes kastélyban tizenhét szoba található, de kialakítottak benne nappalit és étkezőt, könyvtárat, edzőtermet, játéktermet, moziszobát, valamint irodát is.

A neoklasszikus stílusú házat 1950-ben építették, és a híres olasz tervező vásárolta meg 1995-ben 7,5 millió dollárért. Ahogy az várható volt,

a divatikon teljesen átalakította a rezidenciát, hozzátéve azt a ragyogást, ami a Versacéra volt jellemző.

Az egyedi elemek közé tartoznak a klasszikus oszlopok, a mozaikok, a márványpadló és a festett mennyezet is. Az egyik helyiség mennyezetére 19. századi, firenzei palotából származó elemek kerültek, amiket

úgy csodálhatunk meg, mintha a Sixtus-kápolna lenne.

Úgy tudni, a mostani tulajdonosok 2005-ben, közvetlenül a Versace családtól vásárolták meg a harminc millió dollárért a rezidenciát, hogy aztán aprólékosan helyreállítsák régi fényét.

(Forrás: RobbReport, fotók: Travis Mark)

 

versace | luxusingatlan | new york | luxuslakás | luxusház

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom