Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Bár fizikailag most nem lehetünk ott az örök városban, de ez még nem jeletni azt, hogy nem is tudjuk bebarangolni azt.

A nemegyedul.hu szervezésében bő egyórás online túrán fedezheted fel a csodálatos Rómát március 13-án, szombaton délután.

A 15 órakor induló virtuális séta a Piazza Veneziáról indul, ahol a résztvevők megismerkednek Rómával (Palazzo Venezia, Via del Corso, Via dei Fori Imperiali, Vittorio Emmanuele emlekmű). Onnan továbbhaladnak a Capitolium felé, majd a Capitolium bemutatása után a teljes Forum Romanum és a Colosseum virtuális bejárása (templomok, bazilikák, Vesta-szüzek háza, rezidenciák, diadalívek) következik – olvasható a Facebook-eseményben.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

Virtuális | magyarul | online | séta | róma

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom