Visszakapjuk a pénzünket ebben a szállodában, de csak egy feltétel teljesülése esetén

Sokszor alaposan el tudja rontani a pihenést a rossz időjárás, úgyhogy ennél a hotelnél úgy döntöttek, valamivel kárpótolják a csalódott utazókat.

A New York belvárosában található Renwick Hotel a Sensible Weather éghajlati kockázati technológiával foglalkozó céggel együttműködve „időjárási garanciát” kínál a vendégeinek.

Ez azt jelenti, hogy ha a tartózkodás ideje alatt esik az eső, a szálloda visszatéríti az adott napra a szoba árát.

A koncepció hasonló ahhoz, mintha biztosítást kötnének esős időjárásra, mivel a vendégek előre fizetnek a „védelemért”. A szolgáltatás egyébként más szállodákban is elérhető, például a Utah állambeli Yonder Escalantéban.

Ami a manhattani szállodát illeti, nem túl bonyolult a visszatérítés folyamata: foglaláskor ki kell választani az időjárási garanciát és ha az előrejelzések szerint 9 és 19 óra között legalább két órán át esik az eső, visszafizetik a napi szobaárat. A vendégek sms-ben kapnak értesítést a rossz időjárásról és a visszatérítésről; a folyamat pedig általában az első csapadékcseppek megérkezése előtt történik, mivel az előrejelzések alapján „ítélik oda”. A pénz automatikusan visszakerül a vendéghez, semmiféle igénylésre vagy papírmunkára sincs szükség.

New Yorkban az átlagos éves csapadékmennyiség 1119 mm, a  legcsapadékosabb hónapnak a március számít. Az előrejelzések a Nasa, az Országos Meteorológiai Szolgálat és a Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal adatain alapulnak.

A rossz időjárást jelző jóslatok azonban nem használhatók fel a tartózkodás idő előtti lemondására. Az ajánlat egész évben elérhető a The Renwickben.

Valami nagyon különleges dolgot kell tenni ahhoz, hogy egy szálloda kitűnjön New York csillogó-villogó hoteleinek sorából. A Billionaire’s Row-n magasodó, negyvenhét emeletes Park Lane New York Hotelnek, úgy tűnik, sikerült.

(Forrás: Independent, fotók: Unsplash)

eső | new york | szálloda | visszatérítés | rossz

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom