Tizenhét hónap után visszatért London kedvenc tradíciója

Ismét látható a híres őrségváltás a Buckingham Palotában. A ceremóniát még a járvány kitörésekor, 2020 márciusában függesztették fel a rendszeresen felgyülemlő nagy tömeg miatt.

A visszatérésről készült felvételeket még a királyi család is megosztotta Instagram-oldalán "Nézzétek, kik tértek vissza a Buckingham-palotába..." szöveggel.

Míg a pandémia előtti időszakban naponta megtartották az évente milliókat vonzó ceremóniát, addig augusztus végétől az intézmény honlapja szerint egyelőre csak csökkentett üzemmódban,

hétfőnként, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként látható a tradicionális esemény a Buckingham Palota előkertjében.

A palota azonban továbbra is óvatosságra int a koronavírus miatt. Azt javasolják a látogatóknak, hogy mielőtt bármilyen nagyobb eseményre mennek vagy sokak által kedvelt látványosságot keresnek fel, végeztessenek el gyorstesztet, továbbá a forgalmas vagy zárt helyeken pedig viseljenek maszkot.

Az ingatlan-bérbeadással foglalkozó brit UNCLE készített egy alapos elemzést, melyben azt vizsgálta, mennyibe kerülne egy átlagembernek, ha egy valódi királyi otthonba költözne. A listán az Egyesült Királyság leghíresebb és legismertebb rezidenciái szerepelnek a Buckingham-palotától a Balmoral-kastélyig, arra az eléggé valószínűtlen esetre, ha valamikor felbukkannának az albérleti piacon.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

buckingham palota | őrségváltás | tradíció | london | visszatért

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom