Ezt a nyolc járatot indítja a Wizz Air októberben Budapestről

Mindössze nyolc budapesti járatot fog indítani a Wizz Air a következő bő három hétben.

Ugyebár az októberi hónapot érintő, határzárról szóló határozat szeptember 30-án került be a Magyar Közlöny-be, a légitársaságok pedig érthető módon igencsak biztonsági játékot játszanak – főként, hogy egyre több külföldi ország nehezíti meg a beutazást a magyar állampolgárok számára.

Az Utazómajom szerint a jelenlegi szabályozás szerint a légi utasokat ugyanazok a jogok illetik meg, mint korábban: amennyiben egy légitársaság nem értesíti az utast legalább két héttel az indulás előtt arról, hogy a járat törölve lesz, akkor 250 és 600 euró közötti kártérítést kell fizetnie neki. A Wizz Air így egészen addig kivár a törlésekkel, amíg nem keletkezik fizetési kötelezettsége.

A légitársaság egyébként októberre főként a munkásjáratait hagyta meg, turisztikai célú állomások sajnos nem szerepelnek az e havi kínálatukban. A következő nyolc Wizz Air-járat indul tehát a következő bő három hétben Budapestről:

  • Bázelbe heti egyszer: vasárnap
  • Berlinbe heti kétszer: szerdán és vasárnap
  • Dortmundba heti kétszer: hétfőn és pénteken
  • Eindhovenbe heti kétszer: pénteken és vasárnap
  • London–Lutonba 11-éig minden nap, majd heti négyszer: hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap
  • Milánóba heti kétszer: kedden és szombaton
  • Párizs heti kétszer: hétfőn és pénteken
  • Stockholmba heti kétszer: csütörtökön és vasárnap

A Qatar Airways pedig eközben ajándékjegyeket ad a pedagógusoknak:

(Forrás: Utazómajom)

párizs | luton | repülőgép | járat | eindhoven

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom