Egy amerikai ingatlanos lemond a bérleti díjról az éttermek és a munkahelyek javára

Arkansasban, Jonesboro városában sem más a helyzet, mint például Budapesten. A vendéglátóhelyek sorra zártak be, esetleg átálltak a házhoz szállításra. A Young Investment Company ingatlanoscég feje, Clay Young is nehéz döntést hozott: ahelyett, hogy a kialakult helyzetben ugyanúgy beszedné a bérlő éttermektől a bérleti díjat, inkább arra kéri őket, ezt most felejtsék el, inkább várjanak türelmesen a járvány végére, és fizessék ki a dolgozóikat. 

A cégvezető szerint együtt lehet csak átvészelni ezt az egészet, és ehhez bizony szükség lesz majd a város kedvenc vendéglátóhelyeire is.

A kényszerbezárással csakúgy, mint itthon, rengeteg munkahely és jövedelem vész el, ezáltal családok megélhetése kerülhet veszélybe. Young hasonló rendhagyó intézkedésekre sarkallná a világ többi ingatlanosát is: amennyiben a büdzséjük megengedi azt, próbáljanak segíteni bérlőiknek.

Karl Lowe, a város egyik kedvenc éttermének konyhafőnöke így nyilatkozott a példátlan jócselekedettel kapcsolatosan:

"Huszonhét éve vagyok a vendéglátásban, de ilyen nagylelkű felajánlással még nem találkoztam. Mi családként kezeljük a csapatot, nem csupán dolgozóként, ezért különösen hálásak vagyunk."

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash, a képek illusztrációk)

koronajárvány | amerika | befektetés | koronavírus | arkansas

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom