Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Hároméves lett a Rum Ház, de ő adott ajándékot másoknak.

Május 9-én rendezték meg a RUM Ház születésnapját, amely a hotelnek a harmadik, a TopRumnak az első volt. Az esemény szűk körű volt, viszont annál hangulatosabb. A ház történelméből kiindulva – század elején bordélyházként üzemelt – az este hangulatát a börleszk és a cirkuszi világ egyvelege határozta meg.

A vendégek egész estés, interaktív programokon vettek részt, mely a tematikából kiindulva fentről haladt lefelé. Így az est a TopRumban kezdődött, ahol a barfood étlap kínálatáról szerepeltek fogások – amiket nem mellesleg mindennap délben és este meg lehet kóstolni a felhők felett. Ezek mellé kísérőként különleges, kifejezetten ez alkalomra készített rumkoktélokat kóstolhattak a meghívottak, miközben lágy élőzene szolgáltatta a tökéletes aláfestést a zsizsegő közönség számára.

Folytatásaként betekintést nyerhettek a szobákba is, ahol egy mentalista bűvész, egy kártyatrükkös, akrobaták vagy épp egy színészpár szórakoztatta őket, miközben minőségi rumokat ízlelhettek. Az este csúcspontjaként, a túra végén, leérve a legalsó szintre egy jósnő várta a nagyérdeműt, aki egy új étteremről jövendölt, melynek létrejöttével lesz teljes a RUM Ház hármas egysége, megalkotva ezzel egy egyedülálló koncepciót.

Akik pedig mind e mögött állnak, nem mások, mint Boldizsár Máté, Sajben Csaba és Tóth Szilárd, akiknek a neve sokaknak ismerősen csenghet.A séfek számára nagy kihívás és izgatott várakozás előzi meg a nyitás előtti időszakot, de azt biztosan tudják mi az az ösvény, amelyen haladni fognak. A minőségre garancia a tudás és a sok éves tapasztalat, ami mögöttük van.

születésnap | toprum | rum ház | hotel

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom