Egészen extra élményeket adhatnak ingyen egyes szállodákban, csak nem tudunk róluk

Segít az őszinteség és a mosoly.

A legtöbbek által köztudott alapdolgokon túl vannak bizonyos "ajándékok", amiket nyugodtan elvihetünk a szállodából. A hotelek javarészt piperecikkeket, például sampont és szappant biztosítanak "elvitelre", de akadnak olyan szállodák is, amelyek ennél többet adnak.

Jennifer J. Harrison, a Cambria Hotel LAX értékesítési és marketing igazgatója azt javasolja, hogy foglaláskor egyeztessünk a szállodával azzal kapcsolatban, pontosan milyen termékek állnak rendelkezésre. Egyes hoteleknél a szobába is lehet kérni különféle dolgokat, például ajakbalzsamot vagy hajvasalót. Némely helyeken töltőket és adaptereket, vagy iPadeket és fejhallgatókat is biztosítanak, de létezik olyan szálloda, ahol még hangszereket is kölcsönöznek. A Sheraton Maui Resort and Spában például a vendégek negyvennyolc órára kölcsönözhetnek ukulelét, sőt a kezdőket egy helyi kulturális tanácsadó alapvető akkordokra és dalokra is megtanítja.

Személyre szabott élményekre is könnyen rá lehet bukkanni. A Bohemian Trails utazási weboldal alapítója, Megan Eileen McDonough azt mondja,

nyugodtan érdeklődjük meg, van-e lehetőség megnézni mondjuk egy főző- vagy koktélbemutatót.

"Míg egyes üdülőhelyek konkrét eseményeket szerveznek meg, mások ennél lazábbak. Több olyan hotelben is megszálltam, ahol addig nem említették, hogy van lehetőség becsatlakozni egy informális koktélbemutatóra, amíg meg nem kérdeztem. Volt. Aztán egy másik szálloda ingyenes tortillakészítő tanfolyamot ajánlott fel, melynek végén megettem, amit összedobtam”– meséli.

Bryant Soriano, a Miami Beach-i Circa 39 butikhotel vezérigazgatója azt ajánlja, hogy egyszerűen csak legyünk őszinték. "Egy mosollyal sok mindent el lehet elérni. Az őszinteség pedig sokat segít. Emberi dolog, hogy segítünk a vendégeknek, és meg akarjuk lepni őket".

Egy ötcsillagos szingapúri szálloda pedig egyedülálló megoldást kínál azoknak a vendégeknek, akiknek a nyaralását tönkreteszi a heves esőzés.

(Forrás: The Sun, fotók: Getty Images)

 

hotel | ingyen | szálloda | élmény | szolgáltatás

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram