Közeledik a nap, amikor elöntik Budapestet a jobbnál jobb koktélok

Jön a III. Bar Show!

Június 27-én rendezik meg a III. Bar Show-t Budapesten, az InterContinental Hotelben. A rendezők a szakértőkön túl várják a nemes párlatok és koktélok iránt érdeklődő nagyközönséget is.

A pandémiás időszakot magunk mögött tudva, Budapesten harmadik alkalommal tartják meg a – már nemzetközi hírnévre is szert tett – Bar Show-t: az esemény egy modern és progresszív bárkulturális seregszemle, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit, valamint a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket.

Minden, ami bár!

Tökéletes találkozópont ez a professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók, a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek, hiszen a több mint harminc kiállító között minden jelentősebb hazai italforgalmazó képviselteti magát az ismert márkákkal (a teljesség igénye nélkül: Diplomático rum, Plantation rum, Bobby’s gin, Tokaj gin, Jack Daniel’s, Johnny Walker, Finlandia, Beefeater, Kalumba, Fehérnyúl Sörfőzde, Tátratea stb).

A III. Bar Show Budapest nem titkolt célja, hogy a rendezvény lehetőséget adjon az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. A rendezvényen a bárélettel és bárkultúrával kapcsolatos minden információ és know how tetten érhető.

A rendezvény epicentrumában a koktélok és párlatok színes világát kedvelő lendületes, aktív kikapcsolódást kereső érdeklődők is megtalálják kedvenc italaikat, hiszen idén a hat vendégbárt egy-egy jól ismert márka támogat, a pultok mögött pedig ismert és elismert budapesti bárok (Good Spirit Bar, 360 Bar, Bestia, Nappali Kávéház, Tuk Tuk Bar) mutatják meg saját kreációjukon keresztül, hogy mi a trendi koktél manapság.

Színes programok, nem csak a szakmának

A színes program 13:00 és 20:00 óra között zajlik majd az InterContinental Hotel különböző helyszínein, ahol a nemes párlatoké (whisky, gin, rum, vodka, stb.) és koktéloké lesz a főszerep.

A kóstolás mellett a nyílt előadásokon természetesen ismeretbővítésre is lesz alkalom.

Programok, bajnokságok és díjak

A szervezők a III. Bar Show keretén belül többek között rendezik meg a Koktél Magyar Bajnokságot, valamint a Flair Magyar Bajnokságot is. További programokról ide kattintva lehet tájékozódni.

A rendezvényre a standard belépőjegy ára 5.500 Ft. A belépőjegy tartalmazza:

  • négy db, ötszáz forint értékű italkupont
  • egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépését követően kaphatsz kézhez

Ha kóstolójegyei elfogytak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat vásárolhat ötszáz forintos darabáron.

Jegyvásárlási lehetőségek

A rendezvény zártkörű. A helyszín korlátozott kapacitása miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudnak fogadni! A hivatalos oldalon, és a whiskynet.hu-n is lehet jegyet venni.

Az esemény kiemelt szállítópartnere a Főtaxi, amely helyszíni jelenlétével segíti a biztonságos hazatérést.

(Fotók: Bar Show)

ajánló | program | budapest | III. Bar Show | kóstoló

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom