Szokatlan megoldást találtak egy farmon a koronavírus okozta magányra

Négy lábon jön a segítség.

Egy német farm rendhagyó alternatívát kínál azoknak, akiket a koronavírus miatt bevezetett korlátozások megfosztottak emberi kapcsolataiktól:

megölelhetnek egy juhot!

"Csodálatos juhaink vannak. Nagyon örülnek, amikor látogatókat fogadhatnak" – mondja Lexa Voss, aki a nyugat-németországi Hattingen közelében lévő tanyán vezet egy edukációs programot, melyben arra ösztönözi az embereket, hogy bátran közeledjenek az állatokhoz.

"Megengedem a vendégeknek, hogy felügyelet nélkül találkozzanak a juhokkal, ezzel együtt eltöltsenek némi időt a természetben, elfeledkezve a maszkviselésről és a távolságtartástól. Itt minden egészen más, az emberek nagyszerűen érzik magukat" – folytatja Lexa Voss.

A látogatóknak előre kell foglalniuk időpontot, hogy aztán közelebb kerüljenek a rendkívül barátságos állatokhoz. A foglalkozások ingyenesek, az ölelésért cserébe némi adományt kérnek a gazdaság fenntartásához.

Sok országhoz hasonlóan egy ideje Skócia is zárva tart, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne élvezni a skót felföld adottságait – hála például a virtuálisan elérhető opcióknak.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

németorszég | koronavírus | lezárás | ölelés | magány

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom