Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Egy személyre szóló karácsonyi meglepetés jóval meghittebb lehet a hagyományosnál, hiszen az ajándékozó és az ajándékozott közötti szorosabb kapcsolatot hivatott megmutatni, és arra utal, hogy tényleg törődünk a másikkal. 

Mi lehetne nagyobb siker, mint szeretteink és hozzátartozóink elismerése? Az ő véleményük és iránymutatásuk miattuk lettünk azok, akik. Szeretteink támogatása és megbecsülése erőt ad a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában segít idén karácsonykor az Unicum egy olyan limitált és egyedi díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

Száz szerencsés – aki november 30-áig feltölti fotóját az oldalra – megnyerheti személyre szabott díszdobozát, aki viszont biztosra szeretne menni, annak december 14-én és 15-én személyesen is lehetősége lesz megvásárolni azt a budapesti Zwack Mintaboltban (utóbbihoz személyesen leadott kép szükséges).

– "A család az, ahonnan az alapvető értékrendünket megkapjuk, ahonnan elindulunk, és ide is térünk vissza az igazán fontos pillanatokban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a mindennapok során is ápoljuk ezeket a kötelékeket, az ünnepek alatt pedig különös figyelmet szenteljünk nekik" – mondta az akcióval kapcsolatban Zwack Izabella. – "A családunk számára kiemelten fontos a karácsony, és a mostani időszakban középpontba állított értékek. Örülünk, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk ismét együtt, akikre felnézünk" – tette hozzá Zwack Sándor.

Az Unicum három kisfilmmel is készült, melyben további ismert emberek mellett Zwack Sándor mesél a családról és annak fontosságáról – úgy, ahogyan korábban még nem hallhattuk őket.

Ez is érdekelhet:

A héten nála van az Unicum szíve – Zwack Sándor-interjú

Egy család története egy kis zöld üvegbe zárva. Zwack Sándorral beszélgettünk apákról és fiúkról, targoncázásról, Olaszországról, és arról, hogy milyen lesz a Zwack birodalom 2090-ben.

díszdoboz | egyedi | ajándék | karácsony | unicum

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom